Een reactie plaatsen

Pela Kamarian-Sepa

Pela Kamarian-Sepa

Over Wae Aka volgens het verhaal, dat de naam is een bepaling Aka twee jongere broers en zusters in segandong dwz de mensenheugenis man nog steeds op het platteland Seram Seram cursussen in het Westen gedeelte van de primitieve staat.

Momenteel zijn er nog steeds vertrouwen beschavingen geen variërend volgens hun begrip van andere Pohon2 Big, Big Batu2, vooral aan Gunung2 Hoge Arwah2 orang2 doden en nog steeds leven met kleren die verpletterd houten kulit2 soepele serabutnya maken lendendoek voor vrouwen en mannen en in omstandigheden die er is geen beschaving dat gaat antagonistisch voor elkaar van de instelling van seks, het huwelijk treden enz. dan van vijandig tegenover de oorlog riep de burgeroorlog die Patasiwa en Patalima plaatsgevonden.

Dat waren er twee broers-kaka voorouders. De broer en zus genoemd Waka genoemd Wari. Net als in de oorlog, dan zijn er vluchtelingen (vluchtige) keluarga2 in groepen.
Als ze gevlucht, dan zijn er nog die 2 en oudere broer werd benoemd tot hoofd van de zaken de bescherming van vluchtelingen die moet worden aangevuld keluarga2 dwz keselatan zee kepesisir, terwijl anderen alle laki2 ook bereid moet zijn om de vijand uit de voorkant van het noorden en westen te confronteren.

Beide broers zijn bij de bescherming van gezinnen en ontheemden anak2 dit ene onverwachte moment dat ze werden aangevallen uit het Oosten gedeelte dat niet wordt gehandhaafd, binnengevallen door een plotselinge en hevige strijd plaatsgevonden waarin de jongere broer moedig tegen de vijanden die aanval en de vijand terug geslagen door twee broers met beschermende groepen zijn slachtoffer in de beide partijen en de broer luka2 ondanks lijden ernstig genoeg is, bespaart de meeste gemeenschappelijke keluarga2 broer, wordt gedwongen zijn eigen familie te vinden en anderen die keluarga2 in de strijd, zij weg naar het oosten, zo zou de hand van de twee broers zou moeten worden gescheiden en dat de scheiding vindt plaats op het moment dat de rivier niet was de naam, dan is de zuster meteen gezegd dat deze rivier namakanlah AKA de rivier of WAE Aka Aka en eenmaal beloofd: Dat ene de toekomst van onze kinderen en kleinkinderen een bindende segandong relatie genaamd “PELA”
En dit broer en ontmoette zijn familie en hun gezinnen bij elkaar, dan zijn ze gevlucht blijven gaan tot ze aankwamen bij een rivier die ze voelen zich goed leven rond de rivier en noemde de rivier Adikpun rivier de Wari of een zus WAE ARI in het land hebben nu Sepa .

Dat doet WAE AKA broer eigendom Water en WAE ARI eigendom water betekent broer. En tenslotte enig verband verslaafd Pela genaamd “PELA Tuni” (Kamarian-SEPA) AMALOHY-SILALOU.

Overgenomen van: tuhehay.hyves.nl

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: